August 15, 2025Aug 15 Founder Kpss Genel Kültür Genel Yetenek 56 DVD Seti indirKPSS Genel Kültür Genel Yetenek Görüntülü DVD Seti 56 DVDProfesyonel Usman ve Deneyimli Kadro İle Hazırlanan bu Eğitim setininin İçerği Aşağıdaki Gibidir.Adım Adım KPSS Konu AnlatımıHD Kalitesinde Ses ve GörüntüÇıkmış Soru DenemeleriTüm KPSS Konularının Anlatımı.Çıkabilecek Sorular ve AçıklamalarıKonuları Tekrar Tekrar İzleme ve Uygulama İmkanı bulabileceğiniz ve Kendinizi Dershane Ortamında Hissedebileceğiniz Rahat Çalışma İmkanı Sunmaktadır.Öğretmen Adayları, Önlisans Mezunları, Lisans Mezunları, Ortaöğretim Mezunları İçin Geçerli Olan Bu Dev Sete Sahip Olmak Artık Çok Kolay;KPSS Sınavına uygun Olarak Hazırlanmış Dev Setİçerik:KPSS Matematik 15 DVDKPSS Türkçe 8 DVDKPSS Geometri 6 DVDKPSS Tarih 12 DVDKPSS Coğrafya 9 DVDKPSS Vatandaşlık 6 DVDMatematik Konu Başlıkları:1- Sayılar» Faktöriyel» Asal Sayılar» Aralarında Asal Sayılar» Rasyonel Sayılar» İrrasyonel Sayılar» Reel Sayılar» Sayı Ekseni» Ardışık Sayıların Toplamı» Ardışık Çift Sayıların Toplamı» Ardışık Tek Sayıların Toplamı» Ardışık Terimlerin Toplamı2- Sayı Sistemleri3- Bölme» Bölme» Bölünebilme Kuralları» Bölen Sayısı» Mükemmel Sayı4- Bölünebilme5- EBOB6- EKOK» Ortak Bölenlerin En Büyüğü OBEB» Ortak Katların En Küçüğü OKEK» Taban Aritmetiği7- Rasyonel Sayılar» Kesir Çeşitleri» Kesirleri Bir Birine Çevirme» Rasyonel Sayılarda Yapılan İşlemler» Rasyonel Sayılarda Sıralama» Ondalık Sayılar» Devirli Ondalık Açılımlar8- Ondalık Kesir9- Basit Eşitsizlikler10- Mutlak Değer11- Üslü Sayılar12- Köklü Sayılar13- Çarpanlara Ayırma14- Oran Orantı15- Denklem Çözme16- Denklem Kurma17- İşçi Problemleri18- Havuz Problemleri19- Yaş Problemleri20- Hareket Problemleri21- Yüzde Problemleri22- Karışım Problemleri23- Faiz Problemleri24- Modüler Aritmetik25- Olasılık26- İşlem27- Diğer KPSS Matematik KonularıKPSS Geometri Konu Başlıkları:1- Geometri Kavramlar2- Üçgenler3- Üçgenlerde Uzunluk ve Alan4- Benzerlik5- Çokgen ve Dörtgenler6- Grafikler7- Çember ve Daire8- Yamuk9- Analitik Geometri10- Geometrik Cisimler11- Pramit12- Prizma13- SilindirKPSS Türkçe Konu Başlıkları:Konu Başlıkları:» Sözcükte Anlam» Sözcükte Anlam İlişkileri» Cümlede Anlatım Çeşitliliği» Fiilimsiler (Eylemsizler)» Ses Bilgisi» Paragraf Bilgisi ve Anlatım Yöntemleri» Cümle Bilgisi» Cümle Türleri» Noktalama İşaretleri İmla Kuralları» Anlatım Bozukluğu» Yazım Kuralları» Denemeler ve ÇözümleriKPSS Coğrafya Konu Başlıkları:» Türkiyenin Genel Coğrafi Konumu ve Özellikleri» Türkiyenin Fiziki Coğrafyası» Türkiye Jeomorfolojisi» Türkiyenin Hidrografyası» Türkiyenin Akarsuları» Türkiyede Göller ve Oluşumları» Türkiyenin İklimi» Türkiyenin İklimini Etkileyen Faktörler» Türkiyede İklim Elemanları» Türkiyede İklim Çeşitleri» Türkiyenin Bitki Örtüsü» Türkiyenin Beşeri ve Ekonomik Coğrafyası. Türkiyenin Madenleri. Türkiyede Ormancılık. Türkiyede Hayvancılık. Türkiyede Tarım. Türkiyede UlaşımKPSS Vatandaşlık Konu Başlıkları:» Vatandaşlık Bilgisi» Temel Hak ve Hürriyetler» Anayasal Gelişmeler» Yasama Fonksiyonu» Yürütme Fonksiyonu» Yargı Fonksiyonu» 1982 Anayasası» Mali Hükümler» Anayasa Değiştirme Usulü» Uluslararası Örgütler» Diğer KonularKPSS Tarih Konu Başlıkları:İslamiyet Öncesi Türk Tarihiİlk Türk İslam DevletleriOsmanlı Kültür ve UygarlığıTürkiye TarihiOsmanlı Duraklama Dönemi18. Yüzyıl Osmanlı Gerileme Dönemi19. Yüzyıl Osmanlı Dağılma Dönemi20. Yüzyıl Başlarında Osmanlı DevletiKurtuluş Savaşı DönemiKurtuluş Savaşı AntlaşmalarıAtatürk İnkılaplarıAtatürk İlkeleriTürkiye Cumhuriyetinin Dış PolitikasıDenemeler ve Çözümleriİster Bilgisayarınızda İster DVD Playerınızda İsterseniz Playstation da İzleme İmkanıUzman Kadromuz Tarafından Stüdyo Ortamında Hazırlanan Bu DVD Setleri KPSS Müfredatını Kapsayan Türkiyenin ilk ve Tek Görüntülü Eğitim Setidirlink.txt PROFESSIONAL
August 16, 2025Aug 16 Author Founder 49 minutes ago, kara yel said: 2026 ags var mı hocam Araştırırız şuan elimde yok hocam PROFESSIONAL
August 17, 2025Aug 17 16 hours ago, cambaz said: Araştırırız şuan elimde yok hocam Teşekkür ederim hocam