December 28, 2025Dec 28 VIP anydesk vb uzaktan masaüstü uygulamalarıyla başka bir pc ye bağlandığımda bu hatayı alıyorum. siyah ekran saydamlaşıyor ve hiçbir şekilde açık olan clienti göremiyorum. çözebilir misiniz ?
December 28, 2025Dec 28 15 minutes ago, cansiz said:Anydesk vb uzaktan masaüstü uygulamalarıyla başka bir pc ye bağlandığımda bu alıyorum. Siyah ekran saydamlaşıyor ve hiçbir şekilde açık olan istemciyi göremiyor. çözebilir misiniz?Bu durum AnyDesk'ten kaynaklı bir teknik arıza değil, bağlandığın bilgisayardaki oyunun (Rubinum) uzaktan erişimi bilerek engellemesidir. Oyunun koruma yazılımını (Cheat Defender vb.) geçmeden bu siyah ekranı tamamen kaldırmak oldukça zordur.
December 28, 2025Dec 28 Founder Dün bunun için bir patcher yazmıştım şanslısın :) dosyayı aşağıya ekliyorum oyunu açın patcherı çalıştırın görev yöneticisinden oyunun pid adresini patcher'a girin saniyeler içinde patcher kapanır görev yöneticisinde oyunun ayrıntılar bölümünde en üstteki pid adresini yazın oyun kendini 3 kere gösteriyor görev yöneticisinde en üsttekini n pid adresini seçmelisiniz.Daha sonra anydesk remote pc teamviewer dahil olmak üzere her şeyi açabilirsiniz.DOWNLOADLİNK.txt PROFESSIONAL
December 28, 2025Dec 28 8 minutes ago, cambaz said:Dün bunun için bir patcher yazmıştım şanslısın :) dosyayı aşağıya ekliyorum oyunu açın patcherı çalıştırın görev yöneticisinden oyunun pid adresini patcher'a girin saniyeler içinde patcher kapanır görev yöneticisinde oyunun ayrıntılar bölümünde en üstteki pid adresini yazın oyun kendini 3 kere gösteriyor görev yöneticisinde en üsttekini n pid adresini seçmelisiniz.Daha sonra anydesk remote pc teamviewer dahil olmak üzere her şeyi açabilirsiniz.DOWNLOADLİNK.txtHocam ozaman sürekli yama güncellenmesi gerekiyor r9 minutes ago, cambaz said:Dün bunun için bir patcher yazmıştım şanslısın :) dosyayı aşağıya ekliyorum oyunu açın patcherı çalıştırın görev yöneticisinden oyunun pid adresini patcher'a girin saniyeler içinde patcher kapanır görev yöneticisinde oyunun ayrıntılar bölümünde en üstteki pid adresini yazın oyun kendini 3 kere gösteriyor görev yöneticisinde en üsttekini n pid adresini seçmelisiniz.Daha sonra anydesk remote pc teamviewer dahil olmak üzere her şeyi açabilirsiniz.DOWNLOADLİNK.txtRubinium yaması güncel olması gerekir sürekli hocam oyun güncellestikce bozulacak yama maalesef 🙂↕️
December 28, 2025Dec 28 Founder 19 minutes ago, fajiloko said:Hocam ozaman sürekli yama güncellenmesi gerekiyor rRubinium yaması güncel olması gerekir sürekli hocam oyun güncellestikce bozulacak yama maalesef 🙂↕️Torerent dan girmeyin direk rbc.exe den girin oyuna bende dünden beri sıkıntı yok kolay kolay bozulacak bir şey değil yama gelsede PROFESSIONAL