December 19, 2025Dec 19 hocam -Run xaxa.exe-Find the PID address of xaxa.exe from the task manager.-Run crackfrm.exe and enter the PID there.-Once the patch is applied, press a key on xaxa.exe and enter. methodu uyguluyorum ama xaxa.exe açınca ekrana siyah bir pencere geliyor bir yere tıklayamıyorum. Edited December 19, 2025Dec 19 by ottomantgr
December 20, 2025Dec 20 Lisans çıkıyor girişi çıkıyor ondan sonrası hiç bişey yapamıyorsun sürekli siyah ekran verip düzeliyor bir gidiyor Bir geliyor sonrasin müdahale ettiğinde hata veriyo durduyor programı
December 20, 2025Dec 20 Author Founder 2 minutes ago, fajiloko said:Lisans çıkıyor girişi çıkıyor ondan sonrası hiç bişey yapamıyorsun sürekli siyah ekran verip düzeliyor bir gidiyor Bir geliyor sonrasin müdahale ettiğinde hata veriyo durduyor programıYarın kontrol edeceğim bunu paylaşalı çok oldu PROFESSIONAL
December 20, 2025Dec 20 5 hours ago, fajiloko said:Lisans çıkıyor girişi çıkıyor ondan sonrası hiç bişey yapamıyorsun sürekli siyah ekran verip düzeliyor bir gidiyor Bir geliyor sonrasin müdahale ettiğinde hata veriyo durduyor programıaynı hatayı alıyorum hocam siyah ekran geliyor bir şeye tıklayamıyorum siyah ekran acılıp kapanıp acılıyor.